Utesesong

Utesesongen, fra mai til september, trener vi på bueskytebanen på Breiva. 

Tirsdager 17.30 - 20.00

Banen er for øvrig tilgjengelig når du måtte ønske.

Innesesong

Fra september til mai har vi treninger på Hunstad Barneskole.


OBS! Nye treningstider fra uke 8 2016

Tirsdager 17.30 - 20.00

Torsdager 18.00 - 20.00 

 

Det er også mulighet for trening lørdager frem til kl 14.00 og søndager frem til kl 16.00

 


Kart

Kart

Medlemskap i Bodø Bueskytterforening.

Nedre aldersgrense for å skyte med pil og bue er i utgangspunktet 10 år. Barn som er yngre kan bli vurdert om de er modne nok. Barn bør ha foreldre med på trening, for å få info, følge med hva dette går ut på, samt kanskje bli inspirert til å prøve selv…..

 

Du får lov å prøve bueskyting uten at det koster noe for å se om dette er noe for deg. Hvis du da har lyst å fortsette etter en liten prøvetid, er det mulig å få leie bue i klubben. Du må være medlem for å leie bue. Begrenset leietid hvis det er stor pågang på utstyret, men i utgangspunktet kan du få leie for 6 måneder.

 

Medlemskap pr. år i klubben er:

Senior kr 500,-

Junior kr 400,- (t.o.m. fylte 17 år)

Familiemedlemskap 800,-

Støttemedlem 150,-.

 

Medlemskapet løper til det sies opp.

 

Inkludert i dette er bladet Buestikka som er vårt medlemsblad. Dette utgis av Norges bueskytterforbund og er obligatorisk med ett blad pr. husstand. Kommer ut 10 nr. pr. år. Er ikke inkludert for støttemedlemmer.

Savner du noe informasjon her eller har noe du mener burde vært publisert, send mail til redaktøren så skal vi se på saken.

Alle bueskytterklubbene er underlagt Norges bueskytterforbund (NBF) og det finner du på http://www.bueskyting.no/. Her finner du masse nyttig informasjon

 

Vi er behjelpelig med salg/kjøp av utstyr. Du trenger ikke investere i nytt utstyr. Det omsettes masse brukt.

 

Vi arrangerer stevner på hjemmebane både inne og ute, samt at medlemmene kan reise land og strand og delta på konkurranser hos andre.  Medlemmene i klubben er behjelpelige med å ordne til egne arrangementer.

 

Alle skyttere er pålagt fra Norges Bueskytterforbund å bruke skytetrøye med klubblogo når de deltar på stevner.

 

Nordland bueskytterkrets (NBK) trykker opp en Nord-Norsk terminliste hvert år, og her finner du oversikt over en del av det som arrangeres, samt adresser til andre klubber i Nord-Norge. BBF har denne for utdeling til sine medlemmer.


Webløsning fra Seria.no