Innesesong

Fra september til mai har vi treninger på Hunstad Barneskole.


OBS! Nye treningstider fra uke 8 2016

Tirsdager 17.30 - 20.00

Torsdager 18.00 - 20.00 

 

Det er også mulighet for trening lørdager frem til kl 14.00 og søndager frem til kl 16.00

 


Utesesong

Utesesongen, fra mai til september, trener vi på bueskytebanen på Breiva. 

Tirsdager 17.30 - 20.00

Banen er for øvrig tilgjengelig når du måtte ønske.

Oppussing av conteineren ved Breiva

Containeren på Breiva

Historien om vår "nye" container på Breiva.

Klubben har en brakke på Breiva som har fungert som lager for utstyr til klubben, denne brakken begynte å bli dårlig så vi var på utkikk etter en brukt container som kunne tjene som lagerhus. Siden undertegnete jobbet på båt som fraktet for Nor-Lines ble det spurt om de hadde kjennskap om hvor vi kunne få tak i en brukt container til en rimelig penge.

Nor-Lines hadde stående en 40 fot container i Tananger som vi kunne få. Jeg var selv og inspiserte containeren i Tananger. Taket var rustet opp med mange hull i og dørene var også i dårlig forfatning. Containeren var også fylt opp med skrot, men det ble vi lovet at det skulle fjernes før containeren ble fraktet opp til Bodø. Ellers så containeren grei ut.

Klubben ble enige om at vi måtte bygge tak på den hvis vi skulle ha den på Breiva slik at den ikke skulle skille seg så mye ut. Og da gjorde det ikke noe at det var hull i taket. Vi fikk fraktet containeren gratis opp til Bodø med båten som jeg jobbet på. Det ble ordnet med Amundsen maskin at de skulle frakte den opp til Breiva.

Når Amundsen maskin kom for å løfte den viste det seg at ingenting av det som lå i containeren var fjernet og den var fremdeles full av skrot. Men med hjelp av traktor og henger fikk vi tømt containeren mens den sto på kaien og alt av metall skrot ble levert til Metall og Gjenvinning der vi også fikk litt betalt for stålet. Den var 2 tonn med jern skrot og 1,5 tonn med trevirke inne i containeren pluss en del annet skrot. En del av jernet ble beholdt siden det var nye deler for reparasjon av containere.
Etter at containeren var tømt gikk det greit å frakte den opp på Breiva å få den plassert.

Sist sommer har vi hatt dugnad hvor vi har fått tak på containeren, rettet opp dørene, byttet dørstokk og malt containeren. Så nå ser den riktig fin ut og klubben har fått seg et rimelig og stort lagerhus. Neste steg blir å få lagt inn lys i containeren.

Flere bilder fra containeren under bildegalleri.Webløsning fra Seria.no