Innesesong

Fra september til mai har vi treninger på Hunstad Barneskole.


OBS! Nye treningstider fra uke 8 2016

Tirsdager 17.30 - 20.00

Torsdager 18.00 - 20.00 

 

Det er også mulighet for trening lørdager frem til kl 14.00 og søndager frem til kl 16.00

 


Utesesong

Utesesongen, fra mai til september, trener vi på bueskytebanen på Breiva. 

Tirsdager 17.30 - 20.00

Banen er for øvrig tilgjengelig når du måtte ønske.

Barentskampen i bueskyting 5-6 august 2006

Et lite referat fra barentskampen 2006.

Årets barentskamp i bueskyting gikk av stabelen i Oulo i Finland 5 og 6 august 2006.
Fra Bodø BF var undertegnede Grethe Riber og Otto Karlsen tatt ut på laget. Fra Fauske HSL deltok Anette Pedersen og Roger Joensen. Ellers fra Nordland var det en skytter fra Mo i Rana og en fra Tomma. Resten av laget kom fra Troms krets.

Opprinnelig er det plass til 22 skyttere på laget, men vi hadde bare 15 som hadde kvalifisert seg. Vi mangler stort sett alltid skyttere på juniorsiden. Ved ankomst Finland viste det seg at laget var redusert til 12 skyttere da en senior fra Harstad ikke fikk fri fra jobb. Han skulle egentlig ha med seg 2 juniorer og dermed ble vi 3 i manko i forhold til utgangspunktet.

Turen starter fra Bodø torsdags morgen for oss, da vi hadde med oss vår lille Amalie som da var 6 måneder. Vi hadde bestemor Kari med som barnevakt. Vi overnattet i Luleå på turen, og ankom Oulo tidlig på fredag. Ble innlosjert på Photo sommerhotell som lå nært skytebanen.

Det var varmt og sol både lørdag og søndag, men en god del vind, spesielt på lørdag. Vinden ble nok mest merkbar for de som skjøt 90 meter på lørdagen. I Finland flytter vi ikke skytemattene men skytelinja, så det ble ulike forhold på linja.

Lørdags kveld var det bankett med god mat på hotellet der vi bodde. Etter endt skyting på søndag var undertegnede godt fornøyd da jeg skjøt 10 poeng under pers’en som ble satt på polarsirkeltreffen på Breiva i juli. Sluttsummen ble 1226 poeng. Vi var 4 deltakere i klassen og jeg ble nr. 3 bak 2 finner. De finske skytterne er alltid for sterke for oss…..

Otto var ikke like fornøyd, han endte opp med 1208 poeng og kom ganske langt ned på lista.

Neste år går barentskampen i Sverige med ny skyterunde og nye klasser. Fra 2007 er det 2 deltakere i kadett klassen mens herrer 2 utgår.

Vi starta på hjemturen søndags ettermiddag og overnatta også da i Luleå. Var tilbake i Bodø på mandags kvelden. Vi hadde en fin tur og det gikk bra med både barn og barnevakt på turen.

For flere bilder se på bildegalleriet eller klikk her.


Hilsen Grethe


Webløsning fra Seria.no