Innesesong

Fra september til mai har vi treninger på Hunstad Barneskole.


OBS! Nye treningstider fra uke 8 2016

Tirsdager 17.30 - 20.00

Torsdager 18.00 - 20.00 

 

Det er også mulighet for trening lørdager frem til kl 14.00 og søndager frem til kl 16.00

 


Utesesong

Utesesongen, fra mai til september, trener vi på bueskytebanen på Breiva. 

Tirsdager 17.30 - 20.00

Banen er for øvrig tilgjengelig når du måtte ønske.

%BILDETEKST%

Rasert av vandaler

En rasert gressmatte var synet som møtte Knut Ness i Bodø Bueskytterforening da han skulle sjekke om alt sto vel til med den nysådde plenen.

Knut Ness i Bodø Bueskytterforening fortviler etter at vandaler har ødelagt plenen som han og andre ildsjeler har lagt ned utallige mange dugnadstimer for å få på plass.
Det var forrige lørdag Knut Ness skulle kjøre innom bueskytterforeningens anlegg på Soløyvannet. Til sin forferdelse oppdaget han at hele den store plenen som var laget til, var oppkjørt og ødelagt av minst en bil. Trolig er firehjulstrekker som har spunnet opp store deler av plenen, og jordrester har tilgriset hele klubbhuset noen meter unna etter kjøringen.
Dette tar lang tid å reparere alt dette, fortviler Ness.

Mange dugnadstimer. Fire-fem av foreningens medlemmer har store deler av våren lagt ned utallige dugnadstimer på Soløyvannet for å sette i stand plenen. Nå føler Ness at hele arbeidet har vært bortkastet.
Vi grøftet halve området, pløyde opp jorda, harvet og sådde. Alt var ferdig i sommer rundt ferietiden og gresset vokste seg grønt og fint, forteller Ness.
Målet har hele tiden vært å kunne presentere en helt ny plen første helga i juli til neste år når bueskytterforeningen arrangerer Polarsirkeltreffet med deltakere både fra Norge og Sverige.
Det kan vi bare glemme nå. Stevnet skal vi gjennomføre, men plenen klarer vi aldri å få ferdig til da. Vi må nok belage oss på å så plenen både vår og høst til neste år, sier Ness.

Deppa. I følge han har bueskytterforeninga med jevne mellomrom vært plaget av innbrudd i klubbhuset som ligger rett ved den raserte plenen. Ting har både blitt stjålet og ødelagt, men det blir ingen ting sammenlignet med hva Ness synes om det som møtte han på lørdag.
Jeg har aldri vært så deppa som jeg ble da jeg så dette. Spesielt en mann hos oss har lagt ned mange timer arbeid for å sette plenen i stand. Også er det dette som møter oss. Jeg forstår ikke hvordan folk kan finne på å gjøre noe slikt, sier Ness som er helt sikker på at dette er rene pøbelstreker.
Absolutt, dette er gjort med viten og vilje, fastslår Knut Ness som ikke ser noen vits i å anmelde forholdet.

Kilde: Tekst og bilde hentet fra Avise Nordland 6.Oktober 2006.


Webløsning fra Seria.no